Gatebil søker unge talentfulle movie makere!

Gatebil er på let etter unge lovende (eller gamle erfaren) som har det å klippe/ lage film som din store lidenskap/ hobby.

Det vi ønsker oss er noen som først og fremst kan hjelpe til med å klippe korte filmer i typisk raw-cut stil med materiale Gatebil har i sitt arkiv. Både for sosiale medier og til vår nettside Gatebil.no. Vi ønsker også at du blir med i Gatebil sitt film-crew på alle Gatebil festivaler.

Dette er ingen fast jobb, men en mulighet for en ekstrainntekt ved siden av annen jobb eller skole. Betaling blir vi enige om, og vil variere etter hva du kan og hva du har av eget utstyr.

Du bør være over 18 år, ha førerkort og helst tilgang på bil, være fleksibel, og helst bo i området Oslo, Drammen, Kongsberg. Det er selvsagt også en fordel om du kan litt om bil, i alle fall har litt interesse. Det viktigste er uansett at du elsker å holde på med film og har blikk for å skape små historier, og kan jobbe raskt og effektivt når du klipper, helst med Adobe Premiere.

Kontakt oss på mail nå med en gang og fortell litt kort om deg selv og hva du har av erfaring, og hva du evt. har av eget utstyr for både klipp og opptak. Og legg ved linker til filmer du har laget eller vært med på å lage. Filmene du linker til trenger ikke ha noe med bil å gjøre.

NOEN STIKKORD:
– Rask og effektiv til å redigere med Adobe Premiere.
– Mestrer også tilhørende Adobe programmer.
– Kan historiefortelling.
– Trenger ikke ha erfaring med å lage bilfilmer.
– Er over 18 år, har førerkort og tilgang på bil.
– Fordel med noe eget utstyr.

Send mail til Fredrerik Rolfsen, ansvarlig for Gatebil sitt medie crew.
frolfsen@gmail.com

LINK: Her kan du lese om Gatebil

SE VIDEO FRA GATEBIL I JULI:
[fve]https://www.youtube.com/watch?v=G3F-s8dl0L4[/fve]

Neste Gatebil festival: