Baneprogram Rudskogen 23-25 august

Tidsprogram banekjøring for Gatebil-festivalen på Rudskogen Motorpark 23-25 august 2019.

Alle åpningstider for camping, dusjer, billettsalg, førermøter, teknisk kontroll mm, finner du nederst i artikkelen.

Last ned program på mobil som pdf.

TIDSPROGRAM BANE:

FREDAG 23 AUGUST
08:00  –  GDS TRENING / 2 TIMER
10:00  –  EXTREME TRENING / 15 MIN
10:15  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
10:35  –  OPEN LINE / 25 MIN
11:00  –  GDS OPPVISNING / 15 MIN
11:15  –  DRIFT LINE / 30 MIN
11:45  –  FEIING AV BANE / 15 MIN
12:00  –  EXTREME TRENING / 15 MIN
12:15  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
12:35  –  OPEN LINE / 25 MIN
13:00  –  GDS OPPVISNING / 15 MIN
13:15  –  DRIFT LINE / 30 MIN
13:45  –  FEIING AV BANE / 15 MIN
14:00  –  EXTREME TIME ATTACK / 45 MIN
14:45  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
15:05  –  OPEN LINE / 25 MIN
15:30  –  GDS OPPVISNING / 15 MIN
15:45  –  DRIFT LINE / 30 MIN
16:15  –  FEIING AV BANE / 15 MIN
16:30  –  EXTREME TRENING / 15 MIN
16:45  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
17:05  –  OPEN LINE / 25 MIN
17:30  –  GDS OPPVISNING / 15 MIN
17:45  –  DRIFT LINE / 30 MIN
18:15  –  GDS KVALIFISERING / 2 TIMER
LØRDAG 24 AUGUST
08:00  –  EXTREME TRENING / 15 MIN
08:15  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
08:35  –  OPEN LINE / 25 MIN
09:00  –  GDS OPPVISNING / 15 MIN
09:15  –  DRIFT LINE / 30 MIN
09:45  –  FEIING AV BANE / 15 MIN
10:00  –  EXTREME TRENING / 15 MIN
10:15  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
10:35  –  OPEN LINE / 25 MIN
11:00  –  GDS OPPVISNING / 15 MIN
11:15  –  DRIFT LINE / 30 MIN
11:45  –  FEIING AV BANE / 15 MIN
12:00  –  EXTREME TRENING / 15 MIN
12:15  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
12:35  –  OPEN LINE / 25 MIN
13:00  –  GDS OPPVISNING / 15 MIN
13:15  –  DRIFT LINE / 30 MIN
13:45  –  FEIING AV BANE / 15 MIN
14:00  –  EXTREME LØP 7 AV 9 / 30 MIN
14:30  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
14:50  –  OPEN LINE / 25 MIN
15:15  –  GDS OPPVISNING / 15 MIN
15:30  –  DRIFT LINE / 30 MIN
16:00  –  FEIING AV BANE / 15 MIN
16:15  –  EXTREME TRENING / 15 MIN
16:30  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
16:50  –  OPEN LINE / 25 MIN
17:15 –  GDS OPPVISNING / 15 MIN
17:30  –  DRIFT LINE / 30 MIN
18:00  –  GDS TOP 16 / 2 TIMER
SØNDAG 25 AUGUST
10:00  –  EXTREME TRENING / 15 MIN
10:15  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
10:35  –   OPEN LINE / 25 MIN
11:00  –  DRIFT LINE / 30 MIN
11:30  –  BREISLADD KVAL / 1 TIME, 15 MIN
12:45  –  FEIING AV BANE / 15 MIN
13:00  –  EXTREME TRENING / 15 MIN
13:15  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
13:35  –  OPEN LINE / 25 MIN
14:00  –  DRIFT LINE / 15 MIN
14:15  –  BREISLADD FINALE / 45 MIN
15:00  –  EXTREME LØP 8 AV 9 / 30 MIN
15:30  –  STRAIGHT LINE / 20 MIN
15:50  –  OPEN LINE / 25 MIN
16:15  –  Free 4 all / 45 MIN

ÅPNINGSTIDER:

STED TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
CAMPINGEN 15:00 – 00:00 Hele døgnet 07:00 – 00:00 07:00 – 17:00
DEPOT 18:00 – 23:00 07:30 – 22:00 07:30 – 21:00 08:30 – 17:00
DUSJ DEPOT 15:00 – 00:00 Hele døgnet Hele døgnet 00:00 – 17:00
SEKRETARIAT 18:00 – 21:00 07:30 – 17:00 07:30 – 17:00 09:00 – 16:00
FØRERMØTE 18:00 – 21:00 07:30 – 17:00 07:30 – 17:00 09:00 – 15:00
TEKNISK 18:00 – 21:00 08:00 – 17:00 08:00 – 17:00 10:00 – 15:00
VASKEPLASS 18:00 – 21:00 08:00 – 20:00 07:30 – 19:00 09:00 – 15:00
AFTERTRACK & BAR 22:00 – 02:00
BANEKJØRING 08:00 – 18:30 08:00 – 18:00 10:00 – 17:00
BILLETTSALG 15:00 – 00:00 Hele døgnet 07:00 – 00:00 07:00 – 15:00
GATEBIL SHOP 09:00 – 20:00 09:00 – 19:00 10:00 – 17:00

Kjøp billetter på nett eller ved inngang.

LES MER OM FESTIVALEN:

annonse

annonse