Øyvind Bogen vant Breisladden

Hele 60 biler stilte til start i Breisladd-konkurransen på Gatebil Trackdays på Rudskogen 28-30 august 2020. Kvalifiseringen var lørdag kveld kveld, mens finalen med de 20 beste ble kjørt søndag formiddag. Her er de 6 beste.

(Se video nederst i artikkelen).

Breisladdmester på Gatebil Trackdays på Rudskogen august 2020 ble Øyvind Bogen fra Askim. En stor oppreisning etter en litt skuffende 12-plass i GDS-løpet på lørdag.

Andreas Øvergaard fra Askim vant GDS-løpet på lørdag, men måtte se seg slått i Breisladden av team-kompis Øyving Bogen. Øvergaard kjører en Nissan Skyline.

Nummer 3, Stian Lilleskog fra Birkeland kvalifiserte som nummer 20, men kom helt til Top 3 med sin Ford Granada med Toyota Supra motor. Stian var også i finalen i Breisladden på Gatebil Trackdays i juli, hvor han ble nummer 5.

På 4, plass kom Simen Olsen fra Lillesand i Toyota Supra. Simen vant kvalifiseringen til GDS-driftingløpet og ble nummer 3 i Top 16.

Dan Mønster fra Lillestrøm og med i Buldre Racing Team ble nummer 5. Dan kjører en Toyota Supra. Dan kjørte også GDS-driftingløpet og ble nummer 10.

Tor Anders Ringnes fra Rakkestad kom på 6. plass i Breisladden med sin røde Toyota GT86. Tor Anders ble nummer 2 i GDS på lørdag. Det går rykter om at Tor Andeers nå skal selge bilen og bygge ny Toyota Supra.