Resultater: Vålersladden 2015

Årets Vålersladd ble avgjort i god tradisjon på siste dag av festivalen. Fredrik Øksnevad skåret mest poeng under kvalifisering dagen før, men det viste seg å være noen helt andre som skulle trone toppen under dagens sladding.

Tekst & Foto: Camilla Smistad Tofterå / Camilla@gatebil.com

Har du hørt om Emil Bogen? Det var neppe mange som kjente til denne karen fra Skiptvedt før Vålersladden skulle avgjøres. Emil danket ut kjente navn som Kenneth Alm, Tor-Anders Ringnes og Reidar Andresen og kunne stikke av med årets seier i Vålersladden i en oransje Toyota Supra.

_CST9639 copyRegn med å se denne bilen i fullt driv resten av sesongen. Emil ble selv overrasket over å vinne i dag, men kjøringen var såpass flott at dommerne fant en ny sladdestjerne!

_CST9441 copy Selv om Kenneth Alm byr på verdens råeste firhjulsladding, ble det ikke seier denne gangen. Han skal uansett ha for meget høy showfaktor!

_CST9466 copyOdd-Helge Helstad hadde sørget for å gi et fargerikt show for anledningen.

_CST9524 copy Team DriftMonkeys faste sjåfør, Reidar Andresen kjørte stødig, men det holdt ikke helt til Top 6 denne gangen.

_CST9561 copyIsmail Salih vant NM runden i drifting på lørdag, men det hjalp lite i Vålersladden. En snurr, og vips var han ute av som vinnerkandidat. Bedre lykke neste gang!

_CST9603 copyGeir Rosmo satser stort i år. Ikke nok med å kjøre Extreme, har han også skaffet seg en bil som er optimal til å sladde med. Han har kjøpt Estlenderen Taavi Toomara sin BMW 2002. Det så ut til å fungere bra!

_CAM2232 copy Gutta som deltok i dag! Neste breisladdkonkurranse finner sted på GATEBIL Mantorp 12-14 juni.

Topp 6 Vålersladden 2015:
1. Emil Bogen
2. Øyvind Øversveen
3. Hans Hartvikøy
4.  Fredrik Myhre
5.  Nigel Colfer
6. Kenneth Alm

LES OGSÅ: Slik gikk det i Extreme. 

PS! Et større bildegalleri fra utstilling, banekjøring og aftertrack kommer i løpet av få dager! Følg med, i mellomtiden kan dere titte på disse fra Vålersladden:

Ikke lenge til neste festival! Klikk på plakaten under for mer informasjon: plakat_sverige_2015_original_liten