Tilbakeblikk på Gatebil 2015!

Enda et GATEBIL-år er over, og her er et tilbakeblikk på mye av det som skjedde i 2015. Her finner du videoer fra alle festivaler og linker til flere tusen bilder. God fornøyelse og velkommen til GATEBIL i Norge og Sverige i 2015.

GATEBIL ON ICE, JANUAR.
Gatebil-sessongen startet som vanlig hos Hebbes Racing i Sigdal i slutten av januar. En hel dag på isen med masse kjøring på to baner. En ekstra stor bane for de med rallypigg og en bane for biler med vanlige vinterdekk. Her kan du se en film, og under finner du link til artikkel med masse bilder fra både på og utenfor isen.

oulie_hoved

Se artikkel med masse bilder fra Gatebil On Ice 2015


VIDEO: Gatebil On Ice 2015
– – – – – –

BILSPORT CUSTOM MOTORSHOW, JÖNKÖPING.
I god tradisjon deltok Gatebil på Bilsport Motorshow i Jönköping i Sverige i påsken. Dette er Skandinavias største motorshow for alle mulige entusiastbiler, og Gatebil har blitt fast deltaker for å profilere Gatebil-festivalene på Mantorp i juni og september. På Standen til Gatebil viste Joachim Waagaard fram sin nesten ferdigbygde nye BMW M4 driftingbil, og Kenneth Alm hadde med seg Scirocco’n. Her ser du film, og under finner du link til artikkel med massevis av bilder.

elmia_bw_005

Artikkel med masse bilder fra Bilsport 2015.


VIDEO: Bilsport Custom Motorshow 2015.
– – – – – –

GATEBIL PÅ VÅLERBANEN I MAI.
Da var Gatebil 2015 i gang for alvor! 3 hele dager på Vålerbanen med masse frikjøring, 2 delrunde i NM i drifting, første runde i Gatebil Extreme cup med Time Attack og Race, Autoglym utstilling, og selvsagt stor festivalcamping med Monster Energy Aftertrack på kvelden. Under ser du film og link til massevis av bilder.

cam1658-copy.jpg

Se nesten 1000 bilder fra Gatebil på Vålerbanen


VIDEO: Gatebil på Vålerbanen mai 2015
– – – – – –

GATEBIL PÅ MANTORP PARK I JUNI.
Gatebil på Mantorp Park i Sverige er Gatebil-festivalen som vokser mest, og i 2015 var det ny publikum og deltaker-rekord med hele 22.000 besøkende. Fortsatt bare halvparten av Rudskogen i juli, men fortsetter det slik blir kanskje Gatebil på Mantorp Park i Sverige i juni den største Gatebil-festivalen i løpet av sesongen. Her er film og link til masse bilder.

cam4422-copy

Stort bildegalleri fra Gatebil på Mantorp


VIDEO: Gatebil Mantorp Park juni 2015
– – – – – –

GATEBIL PÅ RUDSKOGEN JULI.
Det ble ny publikumsrekord også på Gatebil Rudskogen i juli, for med hele 44.000 solgte billetter har det aldri før vært så mange mennesker på Rudskogen Motorsenter. Publikum og deltakere fra hele verden besøker hvert år Gatebil sin store hovedfestival, men siden Formula Drift og VM i Drifting var samme helg i 2015, uteble noen av de største internasjonale driftingstjernene. På banen var det allikevel like mye actioen og underholdning som ellers, og racet i Gatebil Extreme ble i overkant dramatisk for flere av deltakerne.

cam2518-copy

Over 1200 bilder fra Gatebil på Rudskogen


VIDEO 1: Tilbakeblikk på Gatebil Rudskogen juli 2015.


VIDEO 2: Race 3 av 5 i Gatebil Extreme.
– – – – – –

RUDSKOGEN SEPTEMBER.
Gatebil å Rudskogen i starten av september har i mange år markert slutten på Gatebil-sesongen, men for andre året på rad ble Gatebil avsluttet på Mantorp Park 3 uker senere. Gatebil Extreme har dermed fått øket antall løp fra 4 til 5, og løpet på Rudskogen i september var kanskje det mest spennende noen gang. Sjekk ut video nummer 2 under.

cam4549-copy

Bildegalleri Rudskogen september 2015


VIDEO 1: Oppsummering av Gatebil på Rudskogen september 2015.


VIDEO 2: Se spennende race i Gatebil Extreme


VIDEO 3: Fra NM i Breisladd 2015.
– – – – – –

MANTORP PARK, SEPTEMBER.
For andre året ble Gatebil-sesongen avsluttet på Mantorp Park i Sverige. 2 dager med full fart på banen fra tidlig om morgenen til det ble mørkt. I depoet var det også utstilling, og overaskende mange biler møtte opp for å være med. Det Svenske bilbladet BILSPORT hadde også lagt finalen av ‘BILSPORT ÅRETS BYGGE 2015’ til Gatebil, hvor 10 utvalgte biler fra hele Sverige kjempet om den gjeve tittelen som ble delt ut for 9. året på rad. Gatebil på Mantorp i september ble avsluttet med bankett og premieutdeling for Gatebil Extreme.

cst8000-copy

Her er bilder fra årets siste Gatebil-festival.


VIDEO 1: Oppsummering av Gatebil på Mantorp Park sept. 2015.


VIDEO 2: Årets siste race i Gatebil Extreme. PS! Beklager litt sprengt lyd.
– – – – – –

OSLO MOTORSHOW, OKTOBER.
Oslo Motorshow på Norges Varemesse på Lillestrøm er Norges desidert største og beste Motorshow. Gatebil deltok selvfølgelig med stor stand for å markere slutten på nok en Gatebil-sessong, samt for å informere om datoer for Gatebil i 2016. Vi knipset så klart samtidig masse bilder og laget en film. Linker finner du under bildet.

cam0686-copy

Se artikkel med masse bilder fra Oslo Motorshow 2015


VIDEO: Gatebil på Oslo Motorshow 2015.
– – – – – –

NESTE GATEBIL-FESTIVAL: