Egen kjøring for Sports Cars på Gatebil 4-6 sept!

Har du en såkalt sportsbil eller en annen fin bil du har lyst til å teste på banen, men ikke lyst til å kjøre sammen med biler som sladder og drifter? Da kan du komme på Gatebil  Rudskogen 4-6 september og delta i frikjøring for «Sports Cars»!

Neste Gatebil-festival:
570x250_nettside

KJØRING HVER DAG!
Tilsammen er det satt av hele 1 time og 45 minutter, fordelt på 15 minutter kjørepass både fredag, lørdag og søndag. På denne tiden rekker du å kjøre 8-10 runder.

Alle som ønsker å kjøre melder seg på til vanlig banekjøring og gjennomgår ordinær teknisk sjekk av bilen.

De som skal kjøre må selvsagt ha førerkort, og bilen må være registrert. Det er lov å ha med passasjer, og begge må selvsagt bruke hjelm. Det er ikke krav til kjøredress, men heldekkende klær som olabukse, langermet skjorte eller genser bør alle ha.

EGEN SPORTS CAR PARKERING
I hoved-depoet er det satt av egen plass for dagsparkering av sportsbiler. Perfekt om du tar med deg din sportsbil på dagstur til Gatebil. Spør etter denne plassen når du kjører inn på området.

UTSTILLING!
Du kan selvsagt også ta med sportsbilen din til Gatebil på Rudskogen selv om du ikke har tenkt deg ut på banen. Gatebil sin jury deler ut premier i mange klasser, deriblant til sportsbiler.

Velkommen til Gatebil på Rudskogen 10-12 juli 2015!

vaaler_0157
Alle biler som skal delta på ‘Sports Car’ frikjøring må være registrerte, og fører må selvsagt ha førerkort. Det er lov å ha på pasasjer, og begge må selvsagt ha hjelm. Kjøredress er ikke påbudt. Mer info om banekjøring finner du her.

Annonse? Send mail til bw@gatebil.no
570_annonse_animasjon_02

bjorn_0831
Har du mange biler men ingen kompiser som vil være sjåfør? Da gjør du som Trond Pettersen på Gatebil Rudskogen i juli 2014.

0451
Sports Car-kjøringen er ikke bare for typiske sportsbiler som Porsche, Ferrari osv. Gamle kule klassikere og andre fine biler kan også være med å kjøre. Tilsammen er det satt av hele 1 time og 45 minutter kjøretid i løpet av helgen.

bw_0060
Sladding er i utgangspunktet ikke lov under Sports Car kjøringen. Men pen og pyntelig skrensing kvalifiserer automatisk ikke til svartflagger og inn i depoet.

vaaler_023
Du kan selvsagt også ta med sportsbilen din til Gatebil selv om du ikke har tenkt deg ut på banen. Gatebil sin jury deler ut premier i mange klasser, også til sportsbiler.