Frikjøring for «Sports Cars»!

Har du sportsbil eller en annen fin bil du har lyst til å teste på banen, men du har ikke lyst til å kjøre sammen med biler som sladder og drifter? Da kan du komme på Gatebil på Vålerbanen 22-24 mai og delta i frikjøring for «Sports Cars»!

KJØRING HVER DAG!
Tilsammen er det satt av hele 1 time og 45 minutter, fordelt på 15 minutter kjørepass både fredag, lørdag og søndag. På denne tiden rekker du å kjøre 10-12 runder.

Alle som ønsker å kjøre melder seg på til vanlig banekjøring og gjennomgår ordinær teknisk kontroll som ved vanlig banekjøring. Før kjøringen starter møter man bare opp med bilen i lineup, og kjører ut på banen og har det gøy:).

De som skal kjøre må selvsagt ha førerkort, og bilen må være registrert. Det er lov å ha med passasjer, og begge må selvsagt bruke hjelm. Det er ikke krav til kjøredress, men heldekkende klær som olabukse, langermet skjorte eller genser bør alle ha.

UTSTILLING!
Du kan selvsagt også ta med sportsbilen din til Gatebil på Vålerbanen selv om du ikke har tenkt deg ut på banen. Gatebil sin jury deler ut premier i hele 22 klasser, deriblant til sportsbiler.

God tur til Gatebil på Vålerbanen 22-24 mai 2015!

vaaler_0157
Alle biler som skal delta på ‘Sports Car’ frikjøring må være registrerte, og fører må selvsagt ha førerkort. Det er lov å ha på pasasjer, og begge må selvsagt ha hjelm. Kjøredress er ikke påbudt. Mer info om banekjøring finner du her.

bjorn_0831
Har du mange biler men ingen kompiser som vil være sjåfør? Da gjør du som Trond Pettersen på Gatebil Rudskogen i juli 2014.

0451
Sports Car-kjøringen er ikke bare for typiske sportsbiler som Porsche, Ferrari osv. Har du en gammel klassiker du har lyst til å teste på banen, så kan du også være med å kjøre. Tilsammen er det satt av hele 1 time og 45 minutter kjøretid i løpet av helgen.

bw_0060
Sladding er i utgangspunktet ikke lov under Sports Car kjøringen. Men pen og pyntelig skrensing kvalifiserer ikke automatisk til svartflagger og inn i depoet.

vaaler_023
Du kan selvsagt også ta med sportsbilen din til Gatebil på Vålerbanen selv om du ikke har tenkt deg ut på banen. Gatebil sin jury deler ut premier i hele 22 klasser, deriblant til sportsbiler.

LINK: Les alt om Gatebil på Vålerbanen 22-24 mai 2015

plakat_valerbanen_2015_liten_03