Store stjerner i “Road to Gatebil”!

Monster Energy har hatt en tradisjon å komme på Gatebil! De er både glad i å kjøre drifting og ta seg en fest på kvelden. I forbindelse med reisen til Gatebil, er de i gang igjen med “Road to Gatebil”. Reisen som startet hos “Garage D” i England 6.juli ender selvsagt på Gatebil-festivalen på Rudskogen. Langs ruten fra England, gjennom Tyskland, Danmark og Sverige har alle som ønsket å slå følge kunne slenge seg på kolonnen.

Her er noen av gutta som er med på “Road to Gatebil”:

Baggsy1Steve ‘Baggsy’ Biagioni fra England. Han vant det britiske mesterskapet i drifting i 2009 og har siden vært aktiv i en rekke driftingserier.

0001_IMG_4688Dmitryi Illyuk var den første som drev med drifting i Ukraina. Med gokart som bakgrunn, er det nå drifting som har vært hans gren siden 2002. Bilen så vi også på Rudskogen i fjor, en Nissan 200sx s13.

Luke WoodhamLuke Woodham er en upcoming driftingstjerne som ikke har vært med i gamet så lenge. Første gang han kjørte,  vant han Gymkhana Grid series i 2012. Luke en kar som imponerer selv med kort karriere. Vi gleder oss til å se hvordan han vil kjøre på Rudskogen.

370zBoyzone-stjernen Shane Lynch kan ikke bare synge og sjarmere damene. Nå finner vi han også bak rattet i en Nissan 370Z i teamet Team JapSpeed!

Harry Main buttsyBMW kjører Harry Main fra Liverpool og Buttsy Butler fra Irland kommer også. Butler har vært på Gatebil i en årrekke, og er kjent for å være både partymann og en som elsker å kjøre drifting.

crewGutta på fergen til Sverige. Nå er dem endelig ankommet Norge, og du finner de på GATEBIL denne helgen!

rudskogen_2013_231-990x655Monster pleier alltid å syntes godt på gatebil. Stikk innom standen, hils på folka og sjekk ut bilene.

Det kommer selvsagt enda flere førere fra store deler av verden. Russland, Polen, Estland, Sverige, Danmark m.m.

Du kan følge gutta gjennom deres Facebook sider. 

LES OGSÅ: 18 grunner til å komme på Gatebil-festivalen 10-12 juli.

ALT OM FESTIVALEN, KLIKK PÅ PLAKATEN:

plakat_juli_2015_skisse_ramme