18 grunner til å dra på GATEBIL Rudskogen 10-12 juli!

cam5069-copy1. Glad i en fest eller to? Bo på campen sammen med over 10 000 andre festglade mennesker. Her kan du bo i teltet ditt eller i campingvogna. Campen er åpen fra torsdag 9.juli klokken 10:00. Her vil du garantert bli kjent med flere likesinnede som er glad i god stemning. Alt om campen kan du lese her.

Annonse:
racelab_570x200_2

_CAM7728 copy2. Banekjøring er for alle! Har du en bil i god stand og i tillegg har gyldig sertifikat. Ja, da kan DU kjøre på bane! I år har vi enda mer kjøring i programmet enn noen gang. Se kjøretider for din bil HER. 

4 verdens råeste1 copy3. Vil den kommende festivalen på Rudskogen vil bli det største noen sinne? Gatebil jobber hardt med å lage det beste showet for at du som publikummer eller sjåfør skal få den beste opplevelsen. Det forventes rundt 50 000 mennesker. Er du en av dem som kommer?

_CAM8034 copy4. Gatebil Pit-girls! Trenger vi si noe mer? Få med deg kåring av Gatebil Pit-girl 2015 lørdag kveld på Aftertracken. Annette Soknes har vært med som Grid Girl i flere år, og ønsker seg flere jenter i staben!

cam5506-copy1 5. Få med deg Verdensmesterskapet i Breisladd. Vi samler eliten av de aller beste driftingsjåførene som får delta i VM. Blir det en Nordmann som vinner i år? Dette blir uansett ett av høydepunktene gjennom helgen.

_CAM4073 copy 6. Har du ingen bil? Forvtil ikke! Det er på hundrevis av biler som kjører på banen i løpet av helgen. Mange av disse har plass til passasjer. Har du en hjelm med deg, er sannsynligheten stor for at du kan få sitte på og få en opplevelse for livet!

cam1011-copy 7. For kun 500,- kan du bli med en av våre erfarne sjåfører i BMW M5, Gatebil-taxi. Hver bil har plass til 3 passasjerer, her sitter du trygt i bøttestoler og kjøreutstyr. Les mer om GATEBIL Taxi her. 

Annonse:
racelab_570x200_2

24 Burnering copy 8. Burneringen er superpopulær. Svi av resten av de gamle hjula og lag ditt eget lille burneshow i noen minutter. Burneringen finnes i enden av depoet og er tilgjengelig for alle.

bjorn_002.29. NYHET! Du kan nå kjøpe billetter på forhånd. Det er enkelt, kjapt og du sparer noen kroner på det. Klikk deg inn her for å komme direkte til billetter. 

solkrem 10. På GATEBIL skinner (nesten) alltid solen. Det er fare for å bli både brun og blid, ta derfor med deg masse solkrem og en god smørekompis!

_CAM1439 copy11. Opplev racerbiler på nært hold. I Gatebil Extreme serien, får du se biler som kjører løp alle tre dagene. Bli bedre kjent med hver enkelt bil/sjåfør i vår oversikt her og få full oversikt på hvem som kjører hva.  

_CST9860 copy12. Har du ikke et fancy kamera, fortvil ikke. GATEBIL sørger for å dokumentere det aller meste, og lager et gedigent bildegalleri som oppdateres jevnlig fra festivalen gjennom helgen og i dagene etterpå. Alle bildegallerier fra tidligere GATEBIL-festivaler finner du her.

insta13. Skulle du derimot få et kult blinkskudd, del dem gjerne med resten av verden på Instagram under #Gatebil. Vi poster en artikkel med Insta-bilder etter helgen og kårer det kuleste bildet! 14 000 følger Gatebil sin konto: Gatebil_Official

_CAM9236 copy 14. Gå i depot og titt på alle type biler. Her finner du mange strøkne motorrom, fine customløsninger og du kommer lett i kontakt med eierne. Her kan du lett slå i hel timesvis hver dag, det finnes biler i alle merker og varianter.

_CAM8409 copy15. Ingen sommer uten grilling. På Gatebil kan du grille så mye du vil, og imponere damene med grillmat. Hvem mekker den tøffeste grillen? Vi kommer gjerne og fotograferer den på campen!

_CAM2537 copy16. Få autograf av både norske og utenlandske sjåfører. Mange av dem deler ut postere, stickers m.m. På Gatebil kommer det erfarne sjåfører fra store deler av verden. Vi kan også skryte over de norske sjåførene som leverer showfaktor i verdensklasse i drifting!

bjorn_05117. Høy finish på bilen din? Still den ut på gokartbanen og få den bedømt! Pokaler i mange klasser, premieutdeling lørdag ettermiddag.

rene_12018. Du kan danse på taket på din egen campingvogn til solen står opp igjen.. Bare husk at vogna må overleve neste runde på Gatebil 4-6 september på Rudskogen!

Sees vi til helga? Klikk på plakaten for alt du trenger å vite om årets største happening!

plakat_juli_2015_skisse_ramme