Takk for flott helg på Vålerbanen!

GATEBIL-FESTIVALEN PÅ VÅLERBANEN ER OVER FOR DENNE GANG OG VI TAKKER ALLE SOM BIDRO TIL Å LAGE EN KJEMPE HELG! MED KNALLVÆR PÅ FREDAG PÅ GODT OVER 25 GRADER, ETTERFULGT AV EN GOD BLANDING MED SOL, VARME OG REGN PÅ LØRDAG OG SØNDAG, SÅ HÅPER VI AT ALLE HAR FÅTT NOEN UFORGLEMMELIGE GODE OPPLEVELSER ENTEN PÅ BANEN, CAMP ELLER I DEPOT 23-25 MAI.

Av: Camilla S.T. / Camilla@gatebil.com

GATEBIL.no vil oppdateres med mange flere bilder de påfølgende dagene. I mellomtiden kan du stemme på hva du aller helst vil se mer av! (Vi kommer selvsagt til å vise dere litt i alle sjangrer, men gøy å se hva dere liker best!)

[advpoll id=”5″ title=”Advanced Poll” width=”900″]

_CAM9804
God stemning rundt store deler av banen. Her er ved avkjøring fra banen er et populært sted å følge med på alle bilene som suser forbi.

_CST5805
Team DriftMonkey har blant annet fått ny dekor på sine biler i år. Apen i dekoren er borte. I år er det hentet inspirasjon fra japansk racing med strømlinjede former som lager et kul desing på bilene, i tillegg til en svær vinge på hekken. Sjåførene Anders Klerud og Reidar Andresen (på bildet) sørget for mye action i løpet av helgen tross småproblemer med bilene. De kommer sterkere tilbake på neste festival!

_CST6215
Det var godt besøk på lørdagen. Gikk du glipp av årets første festival?
Sjekk vår terminliste HER for å få få med deg de neste datoene.

_CST5364
Kim Søndergaard fra Bergen Drift Team ble den aller første vinneren i Powerdrift Pro løpet i 2014.
Mer info og bilder fra Powerdrift løpet finner du HER.

_CST5747
Stadig flere svensker finner også veien til Vålerbanen. Her er Börje Hansson i sin Audi Time Attack racer! Han vant sitt første GATEBIL Showløp på søndag.

_CAM9593
Bjørn Wahlberg (med kamera) og Camilla vil sørge for å gi deg masse oppdateringer fremover i form av videosnutter og bilder. Sitter du på noe kult som vi kan dele, kan du gjerne sende oss link på mail: camilla@gatebil.com eller legge ved link i kommentarfeltet under.

_CAM9517
Vi håper alle har hatt en like kul helg som denen gjengen her! Gatebil.no kommer sterkt tilbake med mer oppdateringer!

Sugen på MER BILDER? Her er en liten oppdatering fra tidligere denne helgen.

PS! Har du fått med deg at GATEBIL har fått laget 500 eksemplarer av SPY+ Solbriller?
Sjekk dem ut HER.