Gatebil på TV2.no – 4 episoder ligger klare!

Endelig! Nå er TV 2 sin serie fra Gatebil 2015 klar, og de første 4 av tilsammen 20 episodene ligger nå gratis ute på Tv2.no. Deretter kommer det 4 nye episoder hver onsdag i hele mars.


Episode 1 – (intro/prolog) Dette er Gatebil!

LINK: Se TV 2 sin serie om Gatebil gratis her.

DETTE KAN DU SE FRA ONSDAG 2 MARS:
I de første 4 episodene får vi bl.a. møte Asim Gondal som ble alvorlig skadet i en ulykke på Gatebil i 2014. TV2 har fulgt Asim på vei tilbake til Gatebil i 2015, og episoden viser brorskapet, inkluderingen, lojaliteten og pågangsmotet som gjennomsyrer Gatebil miljøet.

Du skal også få være med bak kulissene i kåringen av ‘Årets Gatebil pitgirl’ på Rudskogen i juli, og i siste episode som vises den første uka skal vi bli med Norges 2 store drifting-stjerner Kenneth Moen og Fredric Aasbø til Long Beach i USA og årets første runde av Formula Drift og VM i drifting.

Annonse:
570_annonse_animasjon_02

4 UKER MED NYE EPISODER:
De neste ukene får vi se mer fra Formula Drift i USA, og vi får en grundig innføring i ‘hva er egentlig drifting’. Så blir det en hel episode med Gatebil Extreme, det nærmeste du kommer Flåklypa Grand Prix i virkeligheten. Tv 2 har også fulgt både Fredrik Øksnevad og Joachim Waagaard på vei mot å oppfylle drømmen om å bli Norges nye store drifting-stjerner. Waagaard skal vi bl.a. få være med til ærverdige Goodwood Festaival of Speed, hvor Joachim ble personlig invitert av Lord March for å delta med sin BMW M4 driftingbil på verdens mest eksklusive bil-festival på Lordens enorme eiendom på Goodwood i England.

Så skal vi til Gatebil på Mantorp Park i Sverige hvor vi bl.a. får være med på powerslide-konkurransen som Fredric Aasbø har vunnet to år på rad. Men i 2015 fikk han kanskje hardere kamp enn han hadde regnet med. På Gatebil på Mantorp Park får vi også være med i ‘jakten på den ekte party-svensken’, hvor festen tar fullstendig av ut over natten. På Gatebil Mantorp skal vi også få se hvordan det gikk i tidenes første landskamp i drifting mellom Norge og Sverige, hvor det Norske laget var selvsikre på å vinne.

Deretter blir det mer fra Gatebil på Rudskogen med bl.a. rallycrosstjerne Andreas Bakkerud, som med hjelp av USA-proffen Kenneth Moen skulle forsøke å bli verdensmester i breisladd. Som på Mantorp blir det også en tur på campingen, hvor det bor over 10.000 partystemte Gatebil-patrioter fra hele verden.

Til slutt blir det nok en fantastisk tur til USA sammen med Kenneth Moen og Fredric Aasbø. Denne gangen til Irwindale Speedway for å se den spennende avslutningen av årets Formula Drift, pluss finale i tidenes første VM i drifting.

Alt dette og mye mer kan du glede deg til å oppleve i serien om Gatebil-festivalene 2015 på TV2.no fra onsdag 2 mars. Gled deg:).

tv2_004
I en av episodene får vi være med rallycrossttjerne Andreas Bakkerud, en av Petter Solberg sine argeste konkurrenter. Bakkerud var på Gatebil sin store hovedfestival på Rudskogen i juli, for å lære om drifting av USA-proff Kenneth Moen, hvor målet for Bakkerud var å komme til finalen i VM i breisladd.

tv2_003
Fredric Øksnevad drømmer om å bli Norges nye store driftingstjerne og å få et internasjonalt gjennombrudd. TV2 har fulgt Fredrik sine mange følelsesladde opp og nedturer på Gatebil i 2015.

tv2_006
På Gatebil i 2014 skjedde det en forferdelig ulykke hvor Asim Gondal, en kjent profil i Gatebil-miljøet ble alvorlig skadet. TV2 har fulgt Asim på veien tilbake til Gatebil i 2015, og i episoden om Asim får vi se brorskapet, inkluderingen, lojaliteten og pågangsmotet som gjennomsyrer Gatebil miljøet.

tv2_002
Fredric Aasbø fra Norge ble i 2015 tidenes første verdensmester i drifting. I serien får du være med Aasbø og Kenneth Moen til USA for å oppleve spenningen bak kulissene, og vi kommer tett på Aasbø på Gatebil Mantorp Park hvor han forsøker å kjøre på seg selvtillit etter et par dårlige konkurranser i USA. Men i Gatebil Powerslide-konkurransen får han overraskende konkurranse.

tv2_001
Party på campingen er for mange en viktig del av Gatebil, så dette skal du selvsagt få se mer av på TV2 sin serie om Gatebil. På Mantorp Park blir det intens jakt på ‘den ekte party-svensken’, og på Rudskogen i juli får du oppleve mye av det ville som skjer når over 10.000 Gatebil-fans fra hele verden fester hele natta.

tv2_005
Selvsagt er det ikke noe Gatebil-sommer uten kåringen av ‘Årets Gatebil Pitgirls’. Og allerede i en av de første episodene får vi være med bak kulissene av fjorårets høydepunkt på Gatebil Aftertrack på Gatebil sin hovedfestival på Rudskogen i juli.

LINK: Se TV 2 sin serie om Gatebil gratis her.

LINK: Datoer for Gatebil festivaler 2016 finner du her.