UKENS #GATEBIL UKE 40: STEFFEN RUDSENEGEN

Steffen Rudsengen kjenner vi først og fremst som mannen bak rattet i den karakteristiske røde DTE-Mercedesen, som han selv bygget for noen år siden, og som stort sett er å se på alle Gatebil-treff. Nå har Steffen tatt på seg jobben med å bygge om en Ford Escort MK2 for en kompis. 

– Bilen ble kjøpt for fire år siden som en original 1,3 liter. Jeg skal bygge den om til en 2 liter Zetec motor som skal godkjennes inn i vognkort, forklarer Steffen.

– Jeg driver å kobler opp MaxxECU datasprut nå, og så skal motoren startes i løpet av uka. Da skal den rett i benken hos RFS Performance og bremses. 

Eier av bilen er Glenn Lauritsen. Han stilte ut bilen på Våler tidligere i år, og Steffen bekrefter at bilen mest sannsynlig blir å se på Gatebil også neste år.

– Eieren er en skikkelig Ford-entusiast, bekrefter Steffen. 

– Bilen brukes kun til jobb på fine dager, og på en del Ford-treff, men det er ikke umulig at han vil prøve den litt på bane til neste år, bare for moro skyld.

– – – – – –

TIPS GATEBIL!
Har du tips eller ideer til hva vi bør skrive om her på Gatebil.no, så send mail til June eller Bjørn med en gang: june@gatebil.no eller bw@gatebil.no

Gatebil hovedpartner også i 2019:

Datoer Gatebil 2019 >>