Nyheter og artikler om Gatebil Vålerbanen 2019

Her vil det komme nyheter og artikler med mye av det du kan glede deg til å oppleve på Gatebil på Vålerbanen 24-26 mai 2019.

– – – – – –

TRE AV FIRE STILLER PÅ VÅLER

Familien Thorsen fra Husnes i Hordaland er ekstremt gode til å rekruttere førere til Gatebil-miljøet. I år stiller de med hele fire førere i Extreme og to driftere. Kun tre av de fire Extreme-førerne stiller på Våler, mens Ørjan Thorsen håper å ferdigstille bygget sitt i god tid til å rekke å teste på Mantorp i september.

Les mer om Familien Thorsen her.

– – – – – –

VIL VISE SEG FREM PÅ VÅLER

Mårten Stångberg og Team Lovetap har brukt to sesonger på å bygge opp det de mener er verdens første W209 driftebil. Etter en stygg smell under Påskesladden på Elmia er de nå klare for å vise muskler på Våler. Og Stångberg tror teamet kan bli farlige i årets GDS-serie:

Les mer om Mårten Stångberg og forberedelsene før sesongstart på Våler 24. mai.

– – – – – –

TRE GENERASJONER EIDSVOLD PÅ VÅLER

Team No Matching Numbers kan sannsynligvis skilte med både yngste og eldste teammedlem i Gatebil Extreme når sesongen dras i gang på Gatebil-festivalen på Vålerbanen 24-26 mai. Sjåfør Pål Richard Eidsvold har nemlig engasjert både sønnen Oliver på 14 og faren Lasse på 80. Det mest imponerende er kanskje at de tre generasjonene Eidsvold alle er aktive motorsportutøvere:

Les mer om Eidsvolds Extreme-satsing i 2019.

– – – – – –

Tilbake til info om festivalen

Gatebil hovedpartner:

Trykk på plakaten og les mer: