Program Gatebil i dag søndag 14 juli!

Her ser du alle åpningstider og tidsskjema banekjøring for Gatebil-festivalen på Rudskogen Motorpark 11-14 juli 2019.

Download pdf ‘Timetable track’.

ÅPNINGSTIDER:

STED TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
CAMPINGEN 09:00 – 00:00 Hele døgnet Hele døgnet 00:00 – 17:00
DEPOT 09:00 – 22:00 07:30 – 22:00 07:30 – 22:00 08:30 – 17:00
SUPER 3 15:00 – 17:00 19:00 – 21:00
BUTIKK CAMP 1 09:00 – 00:00 08:00 – 00:00 08:00 – 00:00 08:00 – 15:00
DUSJ CAMP 1 09:00 – 22:00 08:00 – 23:00 08:00 – 23:00 08:00 – 12:00
DUSJ DEPOT 15:00 – 00:00 Hele døgnet Hele døgnet 00:00 – 17:00
SEKRETERIAT 15:00 – 21:00 07:30 – 18:00 07:30 – 17:30 09:00 – 16:00
FØRERMØTE 18:00 – 21:00 07:30 – 18:00 07:30 – 17:30 09:00 – 16:00
TEKNISK 15:00 – 21:00 08:00 – 18:00 08:00 – 17:30 10:00 – 16:00
VASKEPLASS 10:00 – 22:00 07:30 – 21:30 07:30 – 18:30 09:00 – 15:00
AFTERTRACK & BAR 22:00 – 02:00 22:00 – 02:00
BANEKJØRING SUPER 3 08:00 – 18:30 08:00 – 18:00 10:00 – 17:00
BILLETTSALG 09:00 – 00:00 Hele døgnet Hele døgnet 00:00 – 15:00
GATEBIL SHOP 15:00 – 21:00 09:00 – 21:00 09:00 – 21:00 10:00 – 17:00

TIDSPROGRAM BANE:

TORSDAG 11 JULI
15:00  –  SUPER 3, TRENING  /  2 TIMER /  INFO
17:00 –  PAUSE  /  1 TIME
18:00  –  SUPER 3, KVAL  /  3 TIMER  /  INFO
* Det selges ikke dagsbilletter på torsdag
FREDAG 12 JULI
08:00  –  EXTREME TRENING  /  15 MIN  /  INFO
08:15  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
08:35  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
09:00  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
09:15  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
09:45  –  FEIING AV BANE  /  15 MIN
10:00  –  EXTREME TRENING  /  15 MIN  /  INFO
10:15  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
10:35  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
11:00  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
11:15  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
11:45  –  FEIING AV BANE  /  15 MIN
12:00  –  EXTREME TRENING  /  15 MIN  /  INFO
12:15  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
12:35  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
13:00  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
13:15  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
13:45  –  FEIING AV BANE  /  15 MIN
14:00  –  EXTREME TIME ATTACK  /  45 MIN  /  INFO
14:45  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
15:05  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
15:30  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
15:45  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
16:15  –  FEIING AV BANE  /  15 MIN
16:30  –  EXTREME TRENING  /  15 MIN  /  INFO
16:45  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
17:05  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
17:30  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
17:45  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
18:30  –  KLARGJØRING BANE  /  30 MIN
19:00  –  SUPER 3 FINALE  /  2 TIMER  / INFO
LØRDAG 13 JULI
08:00  –  EXTREME TRENING  /  15 MIN  /  INFO
08:15  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
08:35  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
09:00  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
09:15  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
09:45  –  FEIING AV BANE  /  15 MIN
10:00  –  EXTREME TRENING  /  15 MIN  /  INFO
10:15  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
10:35  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
11:00  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
11:15  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
11:45  –  FEIING AV BANE  /  15 MIN
12:00  –  EXTREME TRENING  /  15 MIN  /  INFO
12:15  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
12:35  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
13:00  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
13:15  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
13:45  –  FEIING AV BANE  /  15 MIN
14:00  –  EXTREME RACE  /  30 MIN  /  INFO
14:30  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
14:50  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
15:15  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
15:30  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
16:00  –  FEIING AV BANE  /  15 MIN
16:15  –  EXTREME TRENING  /  15 MIN  /  INFO
16:30  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
16:50  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
17:15  –  BREISLADD, LINEUP  /  15 MIN  /  INFO
17:30  –  BREISLADD, KVAL  /  2,5 TIMER  /  INFO
SØNDAG 14 JULI
10:00  –  EXTREME TRENING  /  15 MIN  /  INFO
10:15  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
10:35  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
11:00  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
11:15  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
11:45  –  FEIING AV BANE  /  15 MIN
12:00  –  EXTREME TRENING  /  15 MIN  /  INFO
12:15  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
12:35  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
13:00  –  BREISLADD FINALE  /  45 MIN  /  INFO
13:45  –  FEIING BANE  /  15 MIN
14:00  –  EXTREME RACE 5 AV 9  /  30 MIN  /  INFO
14:30  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
14:50  –  OPEN LINE  / 25 MIN  /  INFO
15:15  –  DRIFT SHOW  / 15 MIN / INFO
15:30  –  DRIFT LINE  /  30 MIN  /  INFO
16:00  –  FEIING AV BANE  /  15 MIN
16:15  –  STRAIGHT LINE  / 20 MIN  /  INFO
16:30  –  FREE 4 ALL  /  30 MIN  /  INFO

Kjøp billetter på nett eller ved inngang.

LES MER OM FESTIVALEN:

annonse

annonse