Velkommen til Gatebil Rudskogen 7-10 juli 2016!

Gatebil på Rudskogen Motorpark i juli er sesongens aller største og mest kjente Gatebil-festival! Tilsammen ventes det over 40.000 bilfrelste fra hele verden til Rakkestad i Østfold andre helg i juli. 3 hele dager med bånn gass døgnet rundt! På banen, i depoet, på campingen og på Aftertrack om kvelden. PS! Campingen åpner torsdag 7 juli klokka. 09.00.

LINK: Info in English

rudskogen_2013_230
Bilfrelste fra hele verden kommer til Rudskogen i Norge for å oppleve den årlige Gatebil-festivalen. Enten for å kjøre på banen eller delta på utstilinen, eller bare som publikum for å oppleve alt som skjer.

LINK: Billettpriser og info finner du her.

Annonse ledig, bw@gatebil.no
570_annonse_animasjon_02


Se film fra Gatebil-festivalen på Rudskogen juli 2015.

GATEBIL ER FØRST OG FREMST BANEKJØRING!
Gatebil handler først og fremst om frikjøring på banen med alle slags gate og løpsbiler. I løpet av 3 hele dager kjører flere hundre biler tusenvis av runder på Rudskogen Motorpark, en av Nord-Europas fineste og mest moderne motorbaner. Kjøringen deles inn i flere kategorier. Alt fra vanlige gatebiler til showkjøring med mange av verdens beste driftingførere. Klassen «sport cars» er for sportsbiler og for andre fine biler som ikke våger seg ut på banen med de som liker å sladde. Det er ingen forhåndspåmelding til banekjøring.

nye_33
På Gatebil kan du oppleve mange ekstreme biler. Her er Roger Håland i sin unik Toyota det bare finnes en av i hele verden. Bilen er inspirert av ’80-tallets Gruppe B biler, og er en miks av Toyota MR2 og Starlet. Bilen har en motor foran og en bak, på tilsammen 1200 hesterkrefter.

LINK: Les mer om banekjøring på Gatebil.

SUPER 3 – A TEAM DRIFT CONTEST
Gatebil har gjort helomvending i planene for konkurransen ‘Superstar Drift Challenge’ på Gatebil Rudskogen 7-10 juli 2016. I stedet presenterer vi et helt nytt rå-kult konsept i Skandinavia: «Gatebil Super 3» i samarbeid med Monster Energy. Alle lisenserte løpsbiler kan delta i konkurransen, som kjøres torsdag og fredag kveld. Trykk på linken under bildet for mer info og påmelding av ditt team/ lag.

super3_wweb_hovedbilde_5

gatebil_and_monster

LINK: Read more and register your team

ALLE KAN DELTA PÅ AUTOGLYM UTSTILLING!
Utstillingsområdet er nede på den store gokartbanen rundt på baksiden ved det gamle depoet. Her er plass til over 600 biler. Premiering er i 24 klasser. Alt fra merkeklasser, sportsbiler, retro, tuning, styling, Amcar, mm. Parker bilen på utstillingsområdet hele helgen, eller bare delta en av dagene. Ingen forhåndspåmelding. Premiering er lørdag klokka 17:00 ved Gatebil shop/ taxi.

rudskogen_autoglym
Utstillingen er på den store gokartbanen ved det gamle depoet. Det er ingen forhåndspåmelding for å delta. Bare å møte opp. Premiering er i 24 klasser.

LINK: Ser mer om Gatebil utstilling.

BO PÅ GATEBIL CAMPING
Det er tilsammen 6 campområder på Gatebil Rudskogen 2016. De som deltar på banekjøring bor inne på baneområdet, og de som kommer mest for å oppleve sommerens heftigste, kuleste, villeste fest bor på hovedcampen, som av mange blir kalt for Partycampen. Campen åpner torsdag 7 juli kl. 10.00. Dagligvarebutikk med ølsalg på campen.

cam2397-copy

LINK: Les mer om å bo på Gatebil camping.

MONSTER ENERGY AFTERTRACK
På Monster Energy Aftertrack er det bånn gass både fredag og lørdag kveld etter at kjøringen er over på banen. Live konserter, Dj, show, Gatebil pit-girls pluss mye mer. Den store Aftertrack-scenen ligger mellom hovedcampingen og baneområdet.

nye_57

LINK: Dette skjer på Monster Energy Aftertrack

ÅRETS GATEBIL PIT-GIRL 2016
På Monster Energy Aftertrack blir det selvsagt kåring av «Årets Gatebil Pit-girl 2016»! 15 tøffe, spreke, hotte, naturlige og sexy jenter fra både Norge og Sverige deltar i kåringen. Har du lyst til å være med eller vil du verve en god vinnende? Send epost med noen bilder og litt info om deg selv til web@gatebil.no

11-07-15_185-2

GATEBIL EXTREME RACING  
Gatebil Extreme er Gatebil sin egen racing-cup med et av Scandinavias største startfelt. I Gatebil Extreme deltar alt fra hjemmelagd løpsbiler til helproffe tidligere fabrikksbiler. Alt i en og samme klasse. I Gatebil Extreme er det nesten ingen begrensning på hva du kan gjøre med bilen, og mange har motorer på over 1000 hester.

nye_78
Fredag kjøres «TimeAttack», hvor det om å gjøre å sette raskeste rundetid, og lørdag er det «Extreme Race» som er fellesstart og først i mål. Søndag er det showløp.

LINK: Les mer om Gatebil Extreme 2016.

VM I BREISLADD 2016
For 5. gang kårer Gatebil en Verdensmester i breisladd. Konkurransen går ut på å ligge breiest, lage mest mulig røyk, ha størst mulig fart og mest mulig kontroll rundt langsvingen (Breisladdsvingen) på Rudskogen. 80 inviterte kjører kvalifiseringen på lørdag, og de 20 beste går videre til finale på søndag.

nye_12
Første året vant Mike ‘Mad Mike’ Whiddett fra New Zeland, i 2013 Fredric Aasbø, i 2014 Taavi Toomara fra Estland, og i fjor var det Robin lsaker fra Norge som ble årets «Verdensmester». På bildet er Rasmus Möller fra Sverige som rev et av tangeringspunktene og røyk ut i konkurransen.

DRIFTING PRO SHOWKJØRING
I tillegg til «VM i Breisladd» og «Gatebil Superstar Drift Challenge» blir det selvsagt også masse frikjøring med mange av verdens beste driftingsjåfører. Ingen konkurranse, kun heftig showkjøring på et nivå du ikke kan oppleve andre steder enn på Gatebil. Her blir det tette dueller med mange biler, i hastigheter over 200km/t.

gb-0y2a8010-e11

SITT PÅ MED GATEBIL TAXI!
Gatebil har 3 stykker taxier som kjører publikum rundt banen hele helgen. Taxiene er BMW M5 V10 som er oppjustert til omtrent 550 hester. Alle bilene er lettet minst 200 kilo, og er fullrigget som løpsbiler med Sparco stoler og seler, og med plass til 3 passasjerer.

bilde_artikkel_12
En taxitur koster kr. 500,- og det er 16 års aldersgrense for å være med. Taxituren bestiller du ved det store gule Gatebil-teltet øverst i hoved-depot.

LINK: Les mer om Gatebil taxi.

Å VÆRE PUBLIKUM PÅ GATEBIL
Å være publikum på Gatebil er topp! Det er vanvittig mye kult som skjer hver eneste dag. Både på banen, i depoet og på utstillingen. Du kan komme en av dagene, eller kjøpe festivalpass og ta med campingvogn, telt eller buss og bo på Gatebil hele helgen. Det er godt med parkering i gangavstand fra baneområdet.

rudskogen_2013_231
Dagsbillett kr. 250,-. Barn u. 12 år gratis i følge med voksne. Billetter kan kjøpes både på nett og ved inngang.

LINK: Billettpriser og info finner du her.

FIRMAPROFILERING PÅ GATEBIL
På Gatebil sin sommerfestival er det massevis av muligheter for å profilere seg i et stort miljø/ marked. Du kan leie firmastand i alle størrelser, annonsere i programmet som deles ut til alle besøkende, sponse gaver til vinnere av forskjellige konkurranser, være sponsor til aktiviteter, mm.

cam3432-copy

LINK: Les mer om firmastand på gatebil her.

BO PÅ HOTEL?
Det meste av hoteller i nærområdet er fulbooket, men Park Hotell i Halden har noen rom igjen til til hyggelige «Gatebilpriser», 795,- for enkeltrom og 995,- for dobbeltrom inkl. frokost. Gjestene kan sende mail til info@park-hotell.no og oppgi kode «gatebil» ved bestilling av overnatting. Mer informasjon på hotellets webside.

VEIFORKLARING
Rudskogen Motorsenter ligger langs riksvei 111 mellom Sarpsborg og Rakkestad. Ca. 1 time fra Oslo, og 2,5 timer fra Göteborg.


Google kart til Rudskogen Motorpark i Rakkestad.

nyttprogram_juli_04


Film fra Gatebil Rudskogen juli 2015.


Video fra Gatebil Rudskogen juli 2014

LINK: Meld deg på arrangementet og inviter venner på Facebook.

LINK: Bildegalleri Gatebil Rudskogen juli 2015.