Gatebil Rudskogen 28-30 august

Årets 4. Gatebil-festival 2020 er på Rudskogen Motorpark 28-30 august. 3 hele dager med tettpakket program fra tidlig til sent. Masse frikjøring, løp i Gatebil Extreme og Gatebil Drift series, årsfinale i Breisladd-cupen og selvsagt utstilling.

Video over fra Rudskogen juli 2019

BESØK GATEBIL I 2020
Opplev Gatebil i 2020! Enten som deltaker på banekjøring eller utstillingen, eller som publikum. Kom en av dagene med familien, eller bo på Gatebil-campingen med alle dine Gatebil-venner.

Billett er billigst på nett.

FRIKJØRING
Både fredag, lørdag og søndag er det mange timer med frikjøring. Både for gate og banebiler. Kjøringen deles inn i 3 klaser. Straight, Open og Drift Line. Tidsprogram kommer.

Les mer om banekjøring.

GATEBIL DRIFT SERIES
Løp 3 av 4 løp med 25 av de beste drifting-førerne fra Norge og Sverige. Kvalifisering fredag ettermiddag. Top 16 finale lørdag.

Les mer om GDS.

GATEBIL EXTREME
Løp 4 av 5 i Gatebil Extreme Time Attack, og løp 7 og 8 av tilsammen 9 i Extreme Race.  Time Attack kjøres fredag og Race både lørdag og søndag.

Se mer om Gatebil Extremere.

BREISLADDEN
I 2020 vil ‘Breisladden’ kjøres som en egen cup mellom alle Gatebil festivaler hvor de 40 beste i hver konkurranse får poeng. Gatebil vurderer også egen jenteklasse.

Mye mer info kommer.

UTSTILLING
Alle merker og modeller er velkomne til å delta på utstillingen. Lørdag 23 mai er hoveddagen for utstilling med premieutdeling klokka 16:00. Dommere bedømmer biler mellom 10:30 og 14:30.

Les mer om utstilling.

TA MED BARNA
Barna med bildilla får en drømmedag på Gatebil! De kan se på massevis av kule biler og få autografer av førerne. Mange steder kan de få klistremerker, og i Gatebil shop er det giveaways til de minste. Og alle under 12 år har selvsagt gratis inngang.

Her kjøper mamma og pappa billett til seg selv.

GATEBIL DRIFT TAXI
Gatebil sine tre race-rigga BMW M5 taxier kjører publikum rundt banen alle dager. Hver bil har plass til 3 passasjerer.

Les om Gatebil taxi.

BO PÅ CAMPINGEN
Hoved-campingen er på det samme store fine område som de siste årene –  rett ved innkjøringen til Vålerbanen. Campingen åpner torsdag 21 mai kl. 12:00.

Info om campingen.

AFTERTRACK
Fredag og lørdag kveld er det Aftertrack på hoved-campingen. Alle over 18 år med festivalbillett har adgang.

Program og mer info kommer.

LEI FIRMASTAND
Å profilere seg på Gatebil er en bra anledning for å vise frem ditt firma og dine produkter i et stort marked. En firmastand på Gatebil koster fra kr. 5000,-, eller kanskje du vil vurdere en partneravtaler med Gatebil som gjelder for hele året?

Få tilbud på firmastand

BO PÅ HOTEL?
Ønsker du å bo på hotell kan vi anbefale er Quality Hotel og Badeland rett ved E6 i Sarpsborg, kun 20 minutters kjøring fra Rudskogen.

Her bestiller du rom

VEIFORKLARING
Rudskogen Motorsenter ligger langs riksvei 111 mellom Sarpsborg og Rakkestad. Ca. 1 time fra Oslo, og 2,5 timer fra Göteborg.

Link Google maps

Gatebil hovedpartner:

Gatebil hovedpartner:

Gatebil @ Rudskogen juli 2019

Gatebil @ Rudskogen juli 2018

– – – – – –

NESTE GATEBIL: