Gatebil på Rudskogen 9-12 juli 2020

2020 er det 28. året for den store Gatebil-festivalen på Rudskogen Motorpark. 4 helville dager med tettpakket program fra tidlig morgen til sen kveld. Masse frikjøring for både gate og banebiler, stor utstilling, Super 3 Team Drift Contest, Gatebil Extreme Racing, den legendariske Breisladd-konkurransen, store campingområder og stort Aftertrack-party fredag og lørdag kveld. Gå ikke glipp av Gatebil på Rudskogen 9-12 juli 2020!

Se video over fra Rudskogen 2019

BANEKJØRING – 3 KLASSER!
Banekjøring på Gatebil er for alle. Både de som vil sladde og for de som vil kjøre spor. Frikjøringen deles derfor inn i 3 klasser. Alle med førerkort og en bil i bra stand kan kjøre.

Les mer her.

GATEBIL EXTREME SERIES!
Gatebils egen racing-serie med Scandinavias heftigeste startfelt hvor mange av bilene har over 1000 hester. To konkurranser. ‘Time Attack’ (raskest rundetid) og ‘Race’ (fellesstart og først i mål).  

Les mer om Gatebil Extreme

GATEBIL SUPER 3 
‘Super 3’ er verdt inngangsbilletten til Gatebil alene! En utrolig spennende team drifting konkurranse med 3 biler på lag. ‘Team Toyota’ med Fredric Aasbø, Ola Jæger og Tor-Anders Ringnes har vunnet hvert år siden 2016. Kan noen slå de i 2020?

Les mer om Super 3

Påmelding: frisak@gatebil.no

BREISLADDEN
I 2020 vil ‘Breisladden’ kjøres som en egen cup mellom alle Gatebil festivaler hvor de 40 beste i hver konkurranse får poeng. Gatebil vurderer også egen jenteklasse.

Mye mer info kommer.

MEGUIARS UTSTILLING
Utstillingsområdet er som alltid på den store gokartbanen nede på baksiden ved det gamle depoet. Her er det plass til over 400 biler, og tilsammen deles ut 50 pokaler fordelt på mange klasser for alle typer biler.

Les mer om Gatebil utstilling 2020

BO PÅ CAMPEN – OPPLEV HELE GATEBIL!
Det er tilsammen 6 campingområder som åpner allerede onsdag ettermiddag. Ta med campingvogn, campingbil, sirkustelt, buss, lavo, hengekøye eller sov i bilen. Campingavgift er inkludert i festivalbilletten. Egen familiecamping.

Mer info om Gatebil camping.

AFTERTRACK!
Fredag og lørdag kveld blir det Aftertrack på stor ute-scene mellom bane-området og den største campingen. Alle med festivalbillett har adgang til Aftertrack-område. NB! 18 års aldersgrense og servering.

Program Aftertrack 2020 kommer.

VÆR PUBLIKUM PÅ GATEBIL!
Du kan selvsagt bare komme som publikum og oppleve alt som skjer. Sammen med venner, kjæresten og kona, og ta så klart med barna! Dagsbillett koster kr. 300,- om du forehåndskjøper på nett. Gratis for barn under 12 år. Billetter kan kjøpes både på nett og ved inngang.

Kjøp billetter billigst på nett

AKTIVITETER FOR BARN!
Har ungene bildilla blir det en drømmedag eller drømmehelg å være på Gatebil. Vi planlegger mange nye Gatebil-relaterte opplevelser for de yngste i 2020. Mer informasjon om hva som vil skje kommer senere.

SITT PÅ MED GATEBIL TAXI!
Gatebils 3 taxier kjører publikum rundt banen hele helgen. BMW M5, fullrigget som banebiler med plass til 3 passasjerer i hver bil. Pris pr. person pr. tur er kr. 600,- NOK/ SEK. OBS! Det er ingen aldersgrense for å sitte på, men man må være minimum 150 cm høy for å passe godt til seter og seler.

LINK: Les mer om Gatebil taxi.

LEI FIRMASTAND
Å profilere seg på Gatebil er en bra anledning for å vise frem ditt firma og dine produkter i et stort marked. En firmastand på Gatebil koster fra kr. 5000,-, eller kanskje du vil vurdere en partneravtaler med Gatebil som gjelder for hele året?

Få tilbud på firmastand

BO PÅ HOTEL?
Ønsker du å bo på hotell kan vi anbefale er Quality Hotel Sarpsborg rett ved E6 i Sarpsborg, kun 20 minutters kjøring fra Rudskogen.

Her bestiller du rom

VEIFORKLARING
Rudskogen Motorsenter ligger langs riksvei 111 mellom Sarpsborg og Rakkestad. Ca. 1 time fra Oslo, og 2,5 timer fra Göteborg.

Link Google maps

Gatebil hovedpartner:

Gatebil @ Rudskogen juli 2019

Gatebil @ Rudskogen juli 2018

– – – – – –

Se flere bilder fra Gatebil her.

– – – – – –

NEXT GATEBIL: