Gatebil camping 2019

Alle kan campe på Gatebil hele helgen! Både deltakere og publikum som har lyst til å oppleve alt som skjer på Gatebil Vålerbanen, Rudskogen og på Mantorp Park i Sverige. Her finner du nyttig info og enkle ordensregler som er viktig å følge for at alle skal ha det så bra og gøy som mulig.

INGEN FORHÅNDSBESTILLING AV PLASS
Alle får tildelt plass når de kommer. Vennegjenger som vil stå samles oppfordres til å komme sammen, evt. avtale med vaktene at dere selv holder av plass til de som kommer litt senere.

ALLE BOR NÆRE BANEOMRÅDET
På Rudskogen nå 24-26 august er det plass til alle nære baneområdet. Både de som vil finne seg en rolig plass, og for de som vil ta en liten fest på kvelden.

MASSE DUSJER OG TOALETTER
Det blir mange toaletter på campingområdene og i hoveddepot. I hoveddepot blir det også rikelig med dusjer.

AFTERTRACK LØRDAG KVELD
På alle Gatebil festivaler er det Aftertrack på kvelden. Alle over 18 år med festivalbillett har adgang til Aftertrack-områder. Program for 2019 kommer.

VAKTHOLD PÅ GATEBIL
Profesjonelle vaktselskaper har ansvar for all ro og orden på Gatebil. Politiet er også til stedet, sammen med brannvakt og døgnåpen sykestue. Det er derimot alle som deltar på Gatebil som sammen har det største ansvaret for at alle skal ha det bra.

RYDD DITT EGET CAMPOMRÅDE!
Om det er litt rotete rundt campingvogna under festivalen er det ingen ordenspoliti som ber dere rydde. Men før hjemreise skal det være strøkent som da dere kom. Det er IKKE lov å sette igjen sofaer, gamle kjøleskap, ødelagte campingvogner og annet. Det er lov å sette igjen 1 stk stor sammenknyttet søppelsekk pr. campingområde. Resten må taes med hjem.

BRANNFARE, GLASSFLASKER, MOPEDKJØRING
Fare for brann er noe alle må ta på alvor, og sunn fornuft er det som gjelder. Det er forbudt med engangsgriller, men vanlige griller på ben er tillatt, om ikke annet blir opplyst før eller på festivalen. Glassflasker er heller ikke lov, da knust glass er lite trivelig både for folk og biler. Det er heller ikke tillatt å kjøre moped, scooter og lignende rundt på camp eller depot-områdene. Kun med unntak av ATV’er som tauer løpsbiler til og fra pitlaine.

LA BILEN STÅ!
På Gatebil-campen er det strengt forbudt å kjøre bil. Kun når man kommer og når man skal reise hjem. Oppstarting av bil og rusing av motor er heller ikke tillatt. Husk, sitter du bak rattet på bilen din og har drukket alkohol, kan politiet ta deg for fyllekjøring selv om du ikke starter bilen.

STRØM 
Ønsker du strøm må du fikse dette selv ved å ta med aggregat eller hyttebatterier. Store aggregater som bråker mye skal slås av på natta. På deltakercampingen står det plassert mange strømskap hvor man kan koble seg på. Men begrens strømbruken da nettet fort kan bli overbelastet. Sørg også for å ha skikkelige skjøteledninger beregnet for utendørs bruk.

SE VIDEO FRA GATEBIL I JULI:

Blir det like varmt og deilig som det var på Gatebil i 2018? Uansett vær og temperatur er det bare å starte nedtellingen og glede seg til sommerens siste Gatebil-festival i Norge.

– – – – – –

 

annonse

annonse