Info om camping på Gatebil i 2018

På alle Gatebil-festivaler er det egne campingplasser for publikum som ønsker å bo ved baneområdet og oppleve Gatebil hele helgen. Her finner du nyttig info og enkle ordensregler som er viktig å følge for at alle skal ha det så bra og gøy som mulig.

CAMPEN ÅPNER TORSDAG KL 09:00.

LINK: Program Aftertrack Rudskogen 5-8 juli

LINK: Billetter Gatebil 2018

INGEN FORHÅNDSBESTILLING AV PLASS
Alle får tildelt plass når de kommer. Vennegjenger som vil stå samles oppfordres til å komme sammen, evt. avtale med vaktene at dere selv holder av plass til de som kommer litt senere.

3 TYPER CAMPINGOMRÅDER
Det finnes 3 forskjellige typer campingområder. På ‘Partycampen’ kan det lov med festing og støy, mens på ‘rolig/ familicampen’ skal det være stille på kvelden. I tillegg er det ‘racecamping’ nære banen hvor de som deltar på frikjøring kan ha campingvogn, servicebil og banebil.

DUSJER OG TOALETTER
På alle campingområdene er det mange toaletter. Det er også masse dusjer flere steder på området. Hvor disse er plassert er merket av i programmet som blir publisert her på nettsiden sammen med all annen informasjon om de forskjellige festivalene.

MONSTER ENERGY AFTERTRACK PARTY
På alle Gatebil-festivaler er det ‘Aftertrack’ fredag og lørdag fra kl. 22:00 til 02:00. Alle over 18 år med festivalbillett har adgang til Aftertrack. På aftertrack-området er det servering av øl, vin och grillmat. Program for Aftertrack blir publisert i informasjonen til hver festival.

VAKTHOLD PÅ GATEBIL
Profesjonelle vaktselskaper har ansvar for all ro og orden på Gatebil. Politiet er også til stedet, sammen med brannvakt og døgnåpen sykestue. Det er derimot alle som deltar på Gatebil som sammen har det største ansvaret for at alle skal ha det bra.

RYDD DITT EGET CAMPOMRÅDE!
Om det er litt rotete rundt campingvogna under festivalen, er det ingen ordenspoliti som ber dere rydde. Men før hjemreise skal det være strøkent, som det var ved ankomst. Det er IKKE lov å sette igjen sofaer, gamle kjøleskap, knuste campingvogner og annet. Det er lov å sette igjen 1 stk stor sammenknyttet søppelsekk pr. campingområde. Resten må taes med hjem.

BRANNFARE, GLASSFLASKER, MOPEDKJØRING
Fare for brann er noe alle må ta på alvor, og sunn fornuft er det som fungerer. Det er forbudt med engangsgriller, men vanlige griller på ben er tillatt. Glassflasker er heller ikke lov, da knust glass er lite trivelig både for folk og biler. Det er heller ikke tillatt å kjøre moped, scooter og lignende rundt på camp-områdene. Kun med unntak av ATV’er som tauer løpsbiler til og fra pitlaine.

LA BILEN STÅ!
På Gatebil-campen er det strengt forbudt å kjøre bil. Kun når man kommer og når man skal reise hjem. Oppstarting av bil og rusing av motor er heller ikke tillatt. Husk, sitter du bak rattet på bilen din og har drukket alkohol, kan politiet ta deg for fyllekjøring selv om du ikke starter bilen.

STRØM 
Ønsker du strøm må du fikse dette selv ved å ta med aggregat eller hyttebatterier. Store aggregater som bråker mye skal slås av på natta. På deltakercampingen står det plassert mange strømskap hvor man kan koble seg på. Men begrens strømbruken da nettet fort kan bli overbelastet. Sørg også for å ha skikkelige skjøteledninger beregnet for utendørs bruk.

ALDERSGRENSE
Det er i prinsippet ingen aldersgrense for å bo på Gatebil campingen, men reglene for drikking av alkohol er selvsagt de samme på Gatebil som ellers. Anbefalt aldersgrense for å bo på campen er uansett 18 år.

Åpningstider for campen vil du finne i informasjonen til de forskjellige festivalene.

Velkommen til å bo på Gatebil Camp i 2018.

DATOER GATEBIL FESTIVALER 2018:
Vålerbanen, Norge. 25-27 mai
Mantorp Park, Sverige. 15-17 juni
Rudskogen, Norge. 5-8 juli
Rudskogen, Norge. 24-26 august
Mantorp Park, Sverige. 14-16 september

mantorp_2014_054
Du trenger selvsagt ikke ha den største campingvogna eller det grommeste stereoanlegget for å ha det hyggelig på Gatebil campingen.

camp_002
Husk å rydde ditt eget camping-område før du reiser hjem. Ta med deg søplesekker, men har du glemt kan du få av Gatebil rydde-crew. Søplesekkene knyter du sammen og lar de stå igjen på plassen din.

bjorn_136
Både Politi og et profesjonelt vaktselskap passer på at det er ro og orden på Gatebil. Selv om det er veldig mange som bor på Gatebil campingen i løpet av en hel Gatebil-sommer, har politiet lite å gjøre annet enn å være tilstede.

bjorn_118
På alle Gatebil-festivaler premierer Gatebil 5 camper vi syntes utmerker seg ekstra. Gatebil sin camping-jurye gir alltid ekstra poeng for god underholdning.

vaaler_0148
På alle Gatebil festivaler i Norge serverer Poterbaker’n deilige nybakte poteter til langt på natt. På Rudskogen i juli er det også dagligvarebutikk som selger alt du trenger for å ha det topp på campen.

bjorn_167På alle Gatebil-festivaler er det ‘Aftertrack party’ Fredag og lørdag kveld fra ca. 22:00 til 02:00. På Våler og Rudskogen i september er Aftertrack i stort telt, mens på Mantorp i juni og Rudskogen i juli er det konserter og show på stor utescene. Alle med festivalbillett har adgang til Aftertrack-området. Gatebil Aftertrack arrangeres i samarbeid med Monster Energy.

rudskogen_2013_068
Aldri et Gatebil Monster Energy Aftertrack uten masse deilige jenter på scenen:)


Video fra camp og Aftertrack på Vålerbanen.


Video fra camp og Aftertrack på Mantorp Park.

LINK: Gatebil bildegalleri.

annonse

annonse