Vil du oppleve alt som skjer på Gatebil, både på dagen og kvelden? Da må du bo på Gatebil-campingen!

Her finner du nyttig info og noen enkle ordensregler som er viktig å følge for at alle skal ha det så bra og gøy som mulig.

INGEN FORHÅNDSBESTILLING 

På alle Gatebil festivaler er det store campingområder med plass til alle. Vennegjenger som vil stå samles oppfordres til å komme sammen, evt. avtale med vaktene at dere selv holder av plass til de som kommer litt senere.

CAMPING FOR PERSON INKLUDERT I FESTIVALBILLETT

Alle personer med festivalbillett kan bo på campingen. Campingvognen er inkludert når man kjøper kjøretøypass til bilen som drar vogna. Bilpass koster kr. 500,- om du kjøper på nett, og prisen er lik for personbiler og busser.

Priseksempel: 3 kompiser kommer kjørende i samme bil med campingvogn og skal bo på campingen. De kjøper da 1 stk festivalbillett hver, pluss betaler kr. 500,- for bilen som trekker campingvogna. Kr. 500,- for kjøretøypass er prisen for hele perioden, ikke pr. dag. Så kjøper du billett på nett – ikke kjøp mer enn 1 stk billett til bilen.

FAMILIE/ ROLIGCAMP

På festivalcampen blir det ofte ekstra god stemning på kvelden. Men det finnes også egne områder hvor det er roligere. Hvor dette er kan du se på områdekartene som publiseres i forkant av hver festival.

DUSJER OG TOALETTER

På områdekartet til hver festival er det merket av hvor det finnes dusjer og toaletter.

AFTERTRACK PÅ KVELDEN 

På alle Gatebil festivaler er det Aftertrack på kvelden. Konserter, show og dj- enten på stor utescene eller i telt. Alle over 18 år med festivalbillett har adgang til Aftertrack.

ORDENSREGLER

RYDD DITT EGET CAMPOMRÅDE – Om det er litt rotete rundt campingvogna under festivalen er det ingen ordenspoliti som ber dere rydde. Men før hjemreise skal det være strøkent som da dere kom. Det er IKKE lov å sette igjen sofaer, kjøleskap, ødelagte campingvogner og annet. Men området skal være ryddet i søppelsekker som blir utlevert av vårt ryddeteam.

BRANNFARE, GLASSFLASKER, MOPEDKJØRING – Fare for brann er noe alle må ta på alvor, og sunn fornuft er det som gjelder. Det er forbudt med engangsgriller, men vanlige griller på ben er tillatt, om ikke annet blir opplyst før eller på festivalen. Glassflasker er heller ikke lov, da knust glass er lite trivelig både for folk og biler. Det er heller ikke tillatt å kjøre moped, scooter og lignende rundt på camp eller depot-områdene. Kun med unntak av ATV’er som tauer løpsbiler til og fra pitlaine.

LA BILEN STÅ! – På Gatebil campingen er det forbudt å kjøre bil etter kl 21:00. Kun når man kommer og skal reise hjem. Oppstarting av bil og rusing av motor er heller ikke tillatt. Husk, sitter du bak rattet på bilen din og har drukket alkohol, kan politiet ta deg for fyllekjøring selv om du ikke starter bilen.

VAKTHOLD PÅ GATEBIL

ProTect har ansvar for ro og orden på Gatebil. Politiet er også til stedet, og både brannvakt og sykestue er døgnåpent.

MUSIKKSPILLING

Det skal være stille på alle områder til kl. 02:00. På familiecampingen skal det ikke spilles høy musikk og det skal være helt stille kl. 20:00.