Neste Gatebil: Rudskogen 24-26 August 2018!

Gatebil Rudskogen på høsten har alltid vært i september, men i 2018 er festivalen flyttet frem til 24-26 august hvor det ikke minst er større sjanse for varmere og bedre vær. Komplett informasjon om festivalen kommer litt senere, men her er kort oppsummert hva du har i vente.

LINK: Info om billetter

3 HELE GATEBIL-DAGER
Som vanlig starter det opp fredag morgen. Det vil si – torsdag formiddag og utover dagen kan deltakere til Gatebil Drift Serie (GDS) og Gatebil Extreme pluss alle andre deltakere komme. Også publikum som vil bo på campingen.

FREDAG 24 AUGUST
Fredag starter med 2 timer trening for GDS fra 08:00. Deretter blir det masse frikjøring for både gate og banebiler. Bl.a. kjører Gatebil Extreme 3 korte treningspass før årets nest siste løp i Time Attack kl. 14:00. Sist på programmet på fredag er kvalifisering for Gatebil Drift Series.

LØRDAG 25 AUGUST
Lørdagen begynner med frikjøring, og både Gatebil Extreme og GDS har korte treningspass spredd over hele dagen. Helgens første ‘Race’ i Extreme kjøres kl 14:00, som er løp 7 av 9 i cupen. Lørdag avsluttes med spennende Top 16 finaler i GDS, med de aller fleste av de beste driftingførerne fra Norge og Sverige. På kvelden er det Aftertrack med premieseremoni, mens premier til de fineste bilene på utstillingen deles ut kl. 16.

SØNDAG 26 AUGUST
Søndagen starter med kvalifisering i Biltema Breisladden hvor både gate og driftingbiler kan delta. Det er ingen forhåndspåmelding, og de 80 første bilene som møter i lineup senest 15 minutter før løpsstart får delta. De 20 beste går videre til finalen noen timer senere. I mellomtiden er det masse frikjøring og ikke minst helgens ‘Race 2’ i Gatebil Extreme. Etter breisladdfinalen er det frikjøring resten av dagen.

MER INFO OM:
Frikjøring for gate og banebiler
Gatebil Drift Series
Gatebil Extreme
Delta på utstillingen
Bo på campingen
Lei firmastands
Kjør Gatebil Taxi
Info om billetter

UTSTILLING I GAMLE DEPOT
Som alltid på Gatebil på høsten brukes det gamle depot som utstillingsområdet, og som vanlig er det lørdagen som er den store utstillingsdagen. Juryen bedømmer biler fra porten åpner til ca. 15.00, og ca. kl. 16.00 er det premieutdeling. Som i fjor velger juryen ut sine 5 likestilte favoritter i 8 forskjellige klasser.

AFTERTRACK
Som i 2017 blir Aftertrack i det store teltet i enden av depot på oversiden av Gatebil sin stand. Her blir det også premieutdeling for Gatebil Drift Series. Alle over 18 år med festivalpass har adgang til Aftertrack. Servering av øl og vin, pizza og grillmat.

LINK: Billettinfo og priser for Gatebil 2018

LINK: Lei firmastand eller bli Gatebil partner


Google kart til Rudskogen Motorpark i Rakkestad.

LINK: Bildegalleri Gatebil Rudskogen høst 2017

annonse

annonse