Gatebil Rudskogen 24-26 August 2018!

Gatebil Rudskogen på høsten har alltid vært i september, men i 2018 er festivalen flyttet frem til 24-26 august. Det betyr større sjanse for varmere og bedre vær. Komplett informasjon om festivalen kommer litt senere, men her er kort oppsummert hva du har i vente.

3 HELE GATEBIL-DAGER
Som vanlig starter det opp fredag morgen. Det vil si – torsdag formiddag og utover dagen kan team til GDS og Extreme og andre deltakere komme. Også publikum som vil bo på campingen.

Fredag starter med trening for Gatebil Drift Series. Deretter blir det masse frikjøring for både gate og banebiler. Gatebil Extreme kjører 3 korte treningspass før årets nest siste løp i Time Attack. Sist på programmet lørdag er kvalifisering for Gatebil Drift Series.

Lørdagen begynner med frikjøring, og både Gatebil Extreme og GDS har korte treningspass spredd over hele dagen. Helgens første ‘Race’ i Extreme kjøres midt på dagen – delrunde 7 av 9. Baneprogrammet lørdag avsluttes med top 16 finaler i Gatebil Drift Series, delrunde 3 av 4.

Søndagen starter med kvalifisering i ‘Breisladden’ hvor både gate og driftingbiler kan delta. Det er ingen forhåndspåmelding. De 80 første bilene som møter i lineup får delta. Alle får som vanlig ett run, og de 20 beste går videre til finalen noen timer senere. I mellomtiden er det masse frikjøring og ikke minst helgens ‘Race’ 2 i Gatebil Extreme. Etter breisladdfinalen er det frikjøring resten av dagen.


UTSTILLING I GAMLE DEPOT
Som alltid på Gatebil på høsten brukes det gamle depot som utstillingsområdet, og som vanlig er det lørdagen som er den store utstillingsdagen. Juryen bedømmer biler fra porten åpner til ca. 15.00, og ca. kl. 16.00 er det premieutdeling. Som i fjor velger juryen ut sine 5 likestilte favoritter i 8 forskjellige klasser.


AFTERTRACK
Som i 2017 blir Aftertrack i det store teltet i enden av depot på oversiden av Gatebil sin stand. Her blir det også premieutdeling for Gatebil Drift Series. Alle over 18 år med festivalpass har adgang til Aftertrack. Servering av øl og vin, pizza og grillmat.


GDS RC- LØP OG FRIKJØRING
Går alt etter planen vil Gatebil gjennomføre en egen driftingserie for fjernsttyrte biler på alle Gatebil festivalene i Norge i 2018. Så på Rudskogen i august blir det finale. Banen vil bli rigget i to av pit-garasjene, og selve konkurransen vil være på lørdag. Fredag og søndag er det gratis frikjøring hele dagen. Her kan du ta med din egen RC driftingbil, eller låne bil av Gatebil.

LINK: Les mer om GDS RC 2018

LINK: Billettinfo og priser for Gatebil 2018

LINK: Lei firmastand eller bli Gatebil partner


Google kart til Rudskogen Motorpark i Rakkestad.

annonse

annonse