BUY TICKETS NOW

Gatebil 2024 Tickets from 1 of Desember
More info

I 2015 begynte vi å selge person og camp billetter via nettet, og nå i 2022 begynner vi og selge banekjørings billetter på nettet, noe som betyr at du kan kjøpe alle dine billetter i god tid før du reiser til Gatebil.

Det vil være mulig og kjøpe person og camp billetter i porten. (prisene i porten er dyrere) Banekjøring billetter vil kun være tilgjengelig på nett, disse kan kjøpes på forhånd eller samme dag som du skal ut på banen.

Enklere og raskere

Nå må du ikke stå i lang kø for å kjøpe billett, det er enkelt på Tickster og du kan gjøre det mens du sitter komfortabel i sofa, eller er ute med venner. Egentlig – hvor som helst hvor du er tilkoblet til nettet! Best av alt skal det nå gå enda litt kjappere når du kommer til porten for å sjekke inn.

Gatebil samarbeider med billettjenesten ‘Tickster’, som har et veldig enkelt og bra system. Når du har betalt mottar du kvittering på både tekstmelding og på mail med en QR-kode. Denne koden scannes i porten når du kommer, og du mottar ditt festivalbånd. Raskt og enkelt!

Jeg er ikke sikkert om hvilken billett jeg trenger…

 1. Du må velge om du kommer for en dag, to dager eller hele helg.
  • velg DAGSBILLETT (FRE/LØR/SØN) – Billetten er gyldig i depotområdene 08:00 – 20:00. De som skal overnatte, være med på aftertracken, eller være på området etter 20:00 må kjøpe festivalpass.
  • velg FESTIVALPASS TORS-SØN – Gjelder 1 person fra torsdag til søndag og gir tilgang til baneområdet, campområdet og aftertrack. 
  • velg FESTIVALPASS FRE-SØN – Gjelder 1 person fra fredag til søndag og gir tilgang til baneområdet, campområdet og aftertrack. 
  • velg FESTIVALPASS LØR-SØN – Gjelder 1 person fra lørdag til søndag og gir tilgang til baneområdet, campområdet og aftertrack. 
 2. Skal du inn i med bilen din eller skal du la den stå utenfor porten?
  • velg KJØRETØYPASS om du skal inn på området. Alle kjøretøy må ha denne billetten.
  • velg DAGSPARKERING (UTENFOR PORTEN) om du skal la bilen stå utenfor porten og gå inn til fots. (Denne er mest brukt i tilfelle hvis du kommer bare for en dag)
 3. Har du planlagt å kjøre bil på banen under Gatebil?
  • velg BANEKJØRING 1 DAG (VALGFRI) – Gjelder for banekjøring en dag, en bil på Gatebil. Sjåføren må ha lisens fra NBF i tillegg.
  • velg BANEKJØRING 3 DAGER – Gjelder for banekjøring hele helgen, en bil på Gatebil. Sjåføren må ha lisens fra NBF i tillegg.
   +
  • velg SJÅFØRLISENS (NBF) om du ikke har gyldig lisens fra NBF fra før av. Lisens er krav når man skal kjøre på Gatebil. Denne engangslisensen fra NBF er gyldig hele helgen.

4. PASASJERLISENS

Godt å vite:

 • Barn under 12 år er gratis sammen med voksen inn på området.

Link til Gatebil side på Tickster